Video

The future is female

April 3, 2018
Phasellus odio dolor, pretium sit amet Në shenjë mirënjohje për kontributin e grave ndër shekuj, brendi Mr.Rex organizon mbrëmje bamirësie " The future is Female" . Mr.Rex ka për qëllim të përqojë mesazhin që "Një grua e emancipuar, një shoqëri e shëndoshë" Duke qenë se muaji tetor shënon muajin e vetëdijesimit dhe luftës kundër kancerit [...]